Activiteiten

Pitch&Putt

Pitch&Putt is een sport die overal ter wereld wordt gespeeld. En het leukste is: iedereen kan het! Na een korte instructie mag je de baan op, het materiaal is bij de prijs inbegrepen.

Je kunt kiezen uit 9 of 18 holes.

Geschatte tijdsduur: 9 holes 1,5 uur - 18 holes 2,5 uur

Voet-Darts

Voet-Darts is een hilarisch en lastig spel waarbij je met klittenband voetballen tegen het dartbord moet schieten. Dat is nog best lastig! Voet-Darts kan individueel of in teams gespeeld worden. Er zijn verschillende spelvormen, maar de bekendste en leukste is terugtellen van 301. Probeer het een keer! Ook erg leuk in combinatie met een andere activiteit, zoals voetgolf.

 

Kosten: 11,- pp

Minimaal 8 personen

Voetgolf

Hou je niet zo van golf maar is voetbal meer jou ding? Kom dan eens een rondje Voetgolfen! Het is een combinatie van voetbal en golf, waarbij je met zo min mogelijk schoten de bal in de hole moet zien te krijgen. We hebben 12 uitdagende holes voor ruim een uur speelplezier. Ook leuk als uitje met je team of vrienden, collega's of familie. Scorekaarten, voetballen en een korte instructie zijn bij de prijs inbegrepen.

Minigolf 18 Holes

Kom een balletje slaan op onze advenure minogolf! En niet zomaar een baan… een 18 holes baan met als thema Mad Max! Dus veel staal, roest en stoere obstakels.

 

Prijs: 8,50 pp. 

5-12 jaar: 6,-

Kinderen t/m 4 gratis

31 maart en 1 april Paasbrunch met leuke activiteiten

1e 2e paasdag organiseren we weer een gezellige brunch met allerlei leuke activiteiten. Ook is er een springkussen dus de kinderen zullen zich niet snel vervelen. 

Opgeven kan via groningen@pitch-putt.nl 

Activiteiten

Alle activiteiten zijn te combineren met verschillende Arrangementen. Maak er een complete dag uit van!

 

 

Lunch

Keuze uit 2 lekkere lunches

Borrel

Een lekker drankje en hapje op het terras voor of na het spelen

BBQ

Wat is er leuker dan de dag afsluiten met een gezellige BBQ?

Buffet

Ideaal voor grote groepen

Bedrijfsuitje

Ook voor een actief kinderfeestje kun je bij ons terecht!